Espanta la Por #22

Un any més les Biblioteques Municipals de Santa Pola s’embarquen en la campanya Espantalapor#22, promoguda pel Museu Valencià d’Etnologia, amb l’objectiu de difondre l’imaginari valencià de la por entorn a la festivitat de Tots Sants.

Enguany, i tal i com vam fer l’any passat, les Biblioteques volem acostar als xiquets (i no tan xiquets) a les històries de: l’Home del sac, la Quarantamaula, la Queixalets, l’Home dels nassos, els dimonis, el Caro… mitjançant un joc interactiu: «Atrapa els monstres valencians«. Els xiquets es convertiran en autèntics “Caçadors i caçadores de Monstres” atrapant als monstres que s’han escapat de les rondalles i que s’oculten en diversos punts de la localitat. Amb l’ajuda d’un mapa i amb un lector de codi QR hauran de capturar-los amb les seues pantalles, fer-se un selfie i portar-los a la Biblioteca per a poder cobrar la recompensa (després de prestar-se un llibre amb el seu carnet de biblioteca). Hi ha dues recompenses. Però hauran d’anar alerta, perquè no tots els monstres que hi ha són de les rondalles. Aquesta activitat es realitzarà del 14 al 29 de novembre i es durà a terme des de la Biblioteca Infantil-Juvenil de Santa Pola i la Biblioteca Internacional Santa Pola-Gran Alacant. I el 30 de novembre finalitzarem amb un sortig d’un llibre de criatures fantastiques entre els participants.

És una activitat gratuïta i no requerirà d’inscripcions.

En aquesta nova edició també comptarem amb un contacontes per a tots els públics a Gran Alacant. La recollida d’invitacions es podrà realitzar a partir del dimecres 2 de novembre. Recordeu que l’aforament és limitat i l’entrada gratuïta.

Divendres 11 Novembre. 18:00 h. Biblioteca Internacional de Gran Alacant. Contacontes amb Eva Andújar «Al miedo, valor». A partir de 3 anys. Més info al 966697110.

Com a novetat d’enguany, una Ruta d’ànimes, on coneixeràs 3 rondalles valencianes de suspens, misteri, fantasia i por. Les rutes requeriran d’inscripcions prèvia (1€ la inscripció).

Una ruta a Santa Pola centre, divendres 18 de novembre a les 18.00h, organitzada per la Biblioteca Infantil que partirà des de la Casa Romana, mercat central i finalitzarà a la sala de museu del Castell.

Una ruta en Gran Alacant, divendres 25 de novembre a les 18.00h, pels voltants de la Biblioteca.

Totes dues rutes finalitzaran amb la millor arma per a combatre la por, una xocolate calenteta.


En aquest mes de novembre obrim la campanya de visites escolars dels centres de Santa Pola d’aquest curs 2022-2023, i en aquest mes ens visiten diversos 6ns de primària, on els espera una visita amb molta, molta por…
I per a finalitzar, cada vesprada trobaràs a les Biblioteques un especial de llibres sobre la por i les pors.

Us esperem!!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s